Întrebări frecvente

Intrebari frecvente

Care este doza recomandată şi pe ce perioadă?

Producătorul colagenului Naticol® recomandă pentru netezimea şi elasticitatea pielii o doză zilnică de 5g. Pentru un efect pozitiv asupra ţesuturilor articulare este în general admisă o doză zilnică de până la 10g. Colagenul pudră se dizolvă prin agitare într-un pahar cu apă la temperatura camerei şi se ia o dată sau de două ori pe zi pe o perioadă de 2-4 luni.

Ce contraindicaţii sau efecte secundare are colagenul marin?

Naticol® nu are efecte secundare. Este un produs natural obţinut din peşte. Toate materiile prime sunt controlate veterinar. Două sterilizări asigură cea mai bună bacteriologie iar demineralizarea ionică şi filtrarea asigură o puritate maximă. Are contraindicaţii doar pentru cei alergici la produsele din peşte.

Claritate Naticol

Ce gust are Naticol® ?

Naticol® are un gust şi miros neutru, comparabil cu al altor pulberi de proteine. Dizolvat în apă Naticol® nu are nici un gust. Are o excelentă solubilitate în apă rece (5%) şi o claritate foarte bună.

Cum comand?

Pentru a comanda un produs pe site urmaţi paşii: Adaugă în coş > Coşul de cumpărături > Finalizare comandă > Se completează pagina cu informaţiile de expediere > Trimite comanda. Aceasta este metoda recomandată. Dacă nu deţineţi o adresă de e-mail comanda se poate face la tel.: 0755 159 926 de luni până vineri între orele 8.00-16.00.