Întrebări frecvente

Intrebari frecvente

Care este doza recomandata si pe ce perioada?

Producatorul colagenului Naticol® recomanda pentru netezimea si elasticitatea pielii o doza zilnica de 5g. Pentru un efect pozitiv asupra tesuturilor articulare este in general admisa o doza zilnica de pana la 10g. Colagenul pudra se dizolva prin agitare intr-un pahar cu apa la temperatura camerei si se ia o data sau de doua ori pe zi pe o perioada de 2-4 luni.

Ce contraindicatii sau efecte secundare are colagenul marin?

Naticol® nu are efecte secundare. Este un produs natural obtinut din peste. Toate materiile prime sunt controlate veterinar. Doua sterilizari asigura cea mai buna bacteriologie iar demineralizarea ionica si filtrarea asigura o puritate maxima. Are contraindicatii doar pentru cei alergici la produsele din peste.

Claritate Naticol

Ce gust are Naticol® ?

Naticol® are un gust si miros neutru, comparabil cu al altor pulberi de proteine. Dizolvat in apa Naticol® nu are nici un gust. Are o excelenta solubilitate în apa rece (5%) si o claritate foarte buna.

Cum comand?

Pentru a comanda un produs pe site urmati pasii: Adauga in cos > Cosul de cumparaturi > Finalizare comanda > Se completeaza pagina cu informatiile de expediere > Trimite comanda. Aceasta este metoda recomandata. Daca nu detineti o adresa de e-mail comanda se poate face la tel.: 0755 15 99 26 de luni pana vineri intre orele 8.00-16.00.