Livrare produse

Transport GratuitTransportul este gratuit pentru toate produsele de pe acest site către orice adresă de pe teritoriul României. Expedierea se va face prin Fan Courier dacă localitatea destinatară este cuprinsă în lista localităţilor deservite de acest curier fără taxă de kilometri parcurşi extra. Lista acestor localităţi poate fi consultată aici. De asemenea în "Informaţii de expediere" trebuie furnizat un nr. de telefon corect, condiţie obligatorie pentru a putea trimite coletul prin curier rapid. Expedierea se va face prin Poşta Română, serviciul Rambus, dacă destinatarul nu are adresa în raza localităţilor deservite de către Fan Courier. Coletul se va ridica pe baza buletinului sau cărţii de identitate de la oficiul poştal de care aparţineţi în urma primirii unui aviz. Adresa de expediere trebuie să corespundă cu adresa din buletin altfel nu veţi putea ridica coletul.

Când se expediază comanda?

Pentru comenzile făcute până la ora 16.00 expedierea coletelor se face în aceeaşi zi. Până la ora 18.00, în mod normal, veţi primi o înştiinţare telefonică (SMS) şi prin e-mail despre modul în care vor fi expediate produsele pe adresa dvs. Dacă nu primiţi această înştiinţare este posibil ca datele dvs. de contact să nu fie corecte. Puteţi să ne sunaţi la 0755 159 926 sau să retrimiteţi nr. dvs. de telefon pe adresa info@colagen-marin.com pentru a vă putea contacta. Comenzile făcute sâmbătă sau duminică vor fi expediate luni până la ora 18.00.

Când primesc produsele?

Dacă expedierea se face prin Fan Courier primiţi coletul în cel mult 48 ore, în mod normal a doua zi de la trimiterea comenzii. Prin Poşta Română transportul poate dura de la 3 până la 5 zile lucrătoare.