Livrare produse

Transport GratuitTransportul este gratuit pentru toate produsele de pe acest site catre orice adresa de pe teritoriul Romaniei. Expedierea se va face prin Fan Courier daca localitatea destinatara este cuprinsa in lista localitatilor deservite de acest curier fara taxa de kilometri parcursi extra. Lista acestor localitati poate fi consultata aici. De asemenea in "Informatii de expediere" trebuie furnizat un nr. de telefon corect, conditie obligatorie pentru a putea trimite coletul prin curier rapid. Expedierea se va face prin Posta Romana, serviciul Rambus, daca destinatarul nu are adresa in raza localitatilor deservite de catre Fan Courier. Coletul se va ridica pe baza buletinului sau cartii de identitate de la oficiul postal de care apartineti in urma primirii unui aviz. Adresa de expediere trebuie sa corespunda cu adresa din buletin altfel nu veti putea ridica coletul.

Cand se expediaza comanda?

Pentru comenzile facute pana la ora 16.00 expedierea coletelor se face in aceeasi zi. Pana la ora 18.00, in mod normal, veti primi o instiintare telefonica (SMS) si prin e-mail despre modul in care vor fi expediate produsele pe adresa dvs. Daca nu primiti aceasta instiintare este posibil ca datele dvs. de contact sa nu fie corecte. Puteti sa ne sunati la 0742 92 99 92 sau sa retrimiteti nr. dvs. de telefon pe adresa info@colagen-marin.com pentru a va putea contacta. Comenzile facute sambata sau duminica vor fi expediate luni pana la ora 18.00.

Cand primesc produsele?

Daca expedierea se face prin Fan Courier primiti coletul in cel mult 48 ore, in mod normal a doua zi de la trimiterea comenzii. Prin Posta Romana transportul poate dura de la 3 pana la 5 zile lucratoare.