Colagen Marin Hidrolizat ProActiv - 300g pudră cu aromă de portocale

Pudra de colagen ProActiv cu aromă de portocale este preparată în special pentru sănătatea oaselor, articulațiilor și a mușchilor.

Descriere

Pudră de colagen ProActiv cu aromă de portocale poate fi adăugată în cafea, suc sau apă şi este formulată pentru sănătatea musculo-scheletică, cu vitamina C şi Celadrin®. Recomandată pentru a ajuta la menţinerea sistemului muscular şi scheletic la vârstnici, oferă aminoacizii esenţiali pentru protecţia articulaţiilor; reconstruirea ţesuturilor (ligamente, tendoane şi oase), împreună cu creşterea rezistenţei, a masei musculare şi a densităţii osoase. Pulberea de colagen are la bază formula Naticol®, un colagen marin hidrolizat de tip 1 şi 3 produs din sursă naturală. Este o sursă excelentă de aminoacizi > 93% proteină, cu un grad ridicat de puritate a proteinei de colagen > 99,8%. Susţinută de studii clinice pe om are un ridicat grad de biodisponibilitate şi este bioactivă pentru o bună eficacitate. Protecţia articulaţiilor este foarte importantă pe măsură ce îmbătrânim, pentru a ne ajuta să rămânem activi şi pentru a evita accidentele. Stresul zilnic pus pe structurile organismului care conţin colagen, împreună cu încetinirea producţiei de colagen odată cu vârsta, ne spun că este important să luăm în considerare suplimentarea cu colagen pentru menţinerea mobilităţii articulaţiilor.

Utilizare

Adăugaţi 5 g de pudră (o linguriţă) la 250 ml de apă sau suc, amestecaţi bine. Consumaţi o dată sau de două ori pe zi. Pentru a asigura digestia optimă şi absorbţia aminoacizilor, administraţi colagenul pe stomacul gol, cu cel puţin 30 de minute înainte de masă. După deschidere pachetul trebuie consumat în cel mult 12 luni.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă variată şi echilibrată şi pentru un stil de viaţă sănătos. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau luaţi orice medicamente, vă rugăm să consultaţi medicul înainte de utilizare. Întrerupeţi utilizarea şi consultaţi un medic dacă apar reacţii adverse. Nu este destinat utilizării de către persoane cu vârsta sub 18 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat şi rece. Nu utilizaţi dacă sigiliul este rupt. Aceste informaţii nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca orice afecţiune.

Compozitie

Naticol® Colagen Marin Hidrolizat (derivat din peşte), Aromă de portocale, Acid Ascorbic al Vitaminei C, Celadrin®, Acid Hialuronic, Sucraloza.

O porţie de 5 g conţine: Proteine - 84%, Vitamina C - 120 mg (150% DZR).

Fără OMG (organisme modificate genetic). Fără grăsimi. Nu conţine lactoză sau gluten. Fără conservant. Fără purine.

Un pachet conţine 300g pudră, cantitatea suficientă pentru 30 - 60 zile de administrare.