Colagen Marin Hidrolizat ProDerma - 300g pudra cu aroma de fructe de padure

Colagenul este esential deoarece contribuie la mentinerea hidratarii, fermitatii, netezimii si elasticitatii pielii, motiv pentru care s-a combinat pulberea de Colagen Naticol® cu Acid Hialuronic. Aceasta formula a fost gandita avand ca principal obiectiv frumusetea. O lingurita de colagen ProDerma dizolvata intr-un pahar cu apa va confera posibilitatea de a avea o piele extraordinara.

Descriere

Productia de colagen a organismului incepe sa scada in mod natural, pe masura ce imbatranim, iar alti factori referitori la stilul de viata cum ar fi fumatul, dieta deficitara si expunerea la soare, pot sa diminueze nivelurile de colagen; motiv pentru care s-a introdus pulberea de ProDerma Colagen cu Acid Hialuronic.

De asemenea, s-a adaugat Vitamina C care este esentiala pentru producerea de colagen, precum si pentru proprietatile sale antioxidante.

Pulberea de colagen are la baza formula Naticol®, un colagen marin hidrolizat de tip 1 produs din sursa naturala. Este o sursa excelenta de aminoacizi > 93% proteina, cu un grad ridicat de puritate a proteinei de colagen > 99,8%. Sustinuta de studii clinice pe om are un ridicat grad de biodisponibilitate si este bioactiva pentru o buna eficacitate.

Mod de utilizare

Adaugati 5 g de pudra (o lingurita) la 250 ml de apa sau suc, amestecati bine. Consumati o data sau de doua ori pe zi. Pentru a asigura digestia optima si absorbtia aminoacizilor, administrati colagenul pe stomacul gol, cu cel putin 30 de minute inainte de masa. Dupa deschidere pachetul trebuie consumat in cel mult 12 luni. 

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dieta variata si echilibrata si pentru un stil de viata sanatos. Daca sunteti gravida, alaptati sau luati orice medicamente, va rugam sa consultati medicul inainte de utilizare. Intrerupeti utilizarea si consultati un medic daca apar reactii adverse. Nu este destinat utilizarii de catre persoane cu varsta sub 18 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc uscat si rece. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. Aceste informatii nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca orice afectiune.

Compozitie

Naticol® Colagen Marin Hidrolizat (derivat din peste), Aroma de fructe de padure, Acid ascorbic al vitaminei C, Pulbere de ceai verde, Acid Hialuronic, Sucraloza.

O portie de 5 g contine: Proteine > 84%, Vitamina C - 120 mg (150% DZR).

Fara OMG (organisme modificate genetic). Fara grasimi. Nu contine lactoza sau gluten. Fara conservant. Fara purine.

Un pachet contine 300g pudra, cantitatea suficienta pentru 30 - 60 zile de administrare.