Colagen Marin Hidrolizat ProDerma - 300g pudră cu aromă de fructe de pădure

Colagenul este esențial deoarece contribuie la menținerea hidratării, fermității, netezimii și elasticității pielii, motiv pentru care s-a combinat pulberea de Colagen Naticol® cu Acid Hialuronic. Această formulă a fost gândită având ca principal obiectiv frumusețea. O linguriță de colagen ProDerma dizolvată într-un pahar cu apă, ceai sau cafea vă conferă posibilitatea de a avea o piele extraordinară.

Descriere

Producţia de colagen a organismului începe să scadă în mod natural, pe măsură ce îmbătrânim, iar alţi factori referitori la stilul de viaţă cum ar fi fumatul, dieta deficitară şi expunerea la soare, pot să diminueze nivelurile de colagen; motiv pentru care s-a introdus pulberea de ProDerma Colagen cu Acid Hialuronic. De asemenea, s-a adăugat Vitamina C care este esenţială pentru producerea de colagen, precum şi pentru proprietăţile sale antioxidante. Pulberea de colagen are la bază formula Naticol®, un colagen marin hidrolizat de tip 1 şi 3 produs din sursă naturală. Este o sursă excelentă de aminoacizi > 93% proteină, cu un grad ridicat de puritate a proteinei de colagen > 99,8%. Susţinută de studii clinice pe om are un ridicat grad de biodisponibilitate şi este bioactivă pentru o bună eficacitate.

Mod de utilizare

Adăugaţi 5 g de pudră (o linguriţă) la 250 ml de apă sau suc, amestecaţi bine. Consumaţi o dată sau de două ori pe zi. Pentru a asigura digestia optimă şi absorbţia aminoacizilor, administraţi colagenul pe stomacul gol, cu cel puţin 30 de minute înainte de masă. După deschidere pachetul trebuie consumat în cel mult 12 luni.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă variată şi echilibrată şi pentru un stil de viaţă sănătos. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau luaţi orice medicamente, vă rugăm să consultaţi medicul înainte de utilizare. Întrerupeţi utilizarea şi consultaţi un medic dacă apar reacţii adverse. Nu este destinat utilizării de către persoane cu vârsta sub 18 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat şi rece. Nu utilizaţi dacă sigiliul este rupt. Aceste informaţii nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca orice afecţiune.

Compozitie

Naticol® Colagen Marin Hidrolizat (derivat din peşte), Aromă de fructe de pădure, Acid ascorbic al vitaminei C, Pulbere de ceai verde, Acid Hialuronic, Sucraloza.

O porţie de 5 g conţine: Proteine > 84%, Vitamina C - 120 mg (150% DZR).

Fără OMG (organisme modificate genetic). Fără grăsimi. Nu conţine lactoză sau gluten. Fără conservant. Fără purine.

Un pachet conţine 300g pudră, cantitatea suficientă pentru 30 - 60 zile de administrare.