Colagen Marin Hidrolizat Natural - 300g pudră

ProSport a fost construit pentru cei pasionați de sport și fitness. Acest supliment natural poate fi adăugat sucului, apei sau băuturii proprii de recuperare oferind aminoacizii esențiali pentru repararea mușchilor, protecţia articulaţiilor, reconstruirea ţesuturilor (ligamente, tendoane şi oase).

Descriere

ProSport este un produs construit pentru cei pasionaţi de sport şi fitness, oferind multe proprietăţi pe care proteinele consumate de obicei la recuperare nu le au, cum ar fi cele anti-inflamatorii. Acest supliment natural poate fi adăugat sucului, apei sau băuturii proprii de recuperare. Oferă aminoacizi esenţiali pentru repararea şi recuperarea muşchilor, protecţia articulaţiilor, reconstruirea ţesuturilor (ligamente, tendoane şi oase). Colagenul ProSport poate juca, de asemenea, un rol în gestionarea greutăţii deoarece este o sursă de proteine ​​dietetice şi aduce un sentiment de plinătate care ajută la controlul apetitului. Pulberea de colagen are la bază formula Naticol®, un colagen marin hidrolizat de tip 1 şi 3 produs din sursă naturală. Este o sursă excelentă de aminoacizi > 93% proteină, cu un grad ridicat de puritate a proteinei de colagen > 99,8%. Susţinută de studii clinice pe om are un ridicat grad de biodisponibilitate şi este bioactivă pentru o bună eficacitate.

Utilizare

Adăugaţi 5 g de pudră (o linguriţă) la 250 ml de apă sau suc, amestecaţi bine. Consumaţi o dată sau de două ori pe zi. Pentru a asigura digestia optimă şi absorbţia aminoacizilor, administraţi colagenul pe stomacul gol, cu cel puţin 30 de minute înainte de masă. După deschidere pachetul trebuie consumat în cel mult 12 luni.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă variată şi echilibrată şi pentru un stil de viaţă sănătos. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau luaţi orice medicamente, vă rugăm să consultaţi medicul înainte de utilizare. Întrerupeţi utilizarea şi consultaţi un medic dacă apar reacţii adverse. Nu este destinat utilizării de către persoane cu vârsta sub 18 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat şi rece. Nu utilizaţi dacă sigiliul este rupt. Aceste informaţii nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca orice afecţiune.

Compozitie

Naticol® Colagen Marin Hidrolizat (derivat din peşte).

100g pudră conţine:
Energie: 1593 Kj sau 381 Kcal
Proteine: 95g
Carbohidraţi: 0.2g din care zaharuri 0,2g
Grăsimi: 0g

Fără OMG (organisme modificate genetic). Fără grăsimi. Nu conţine lactoză sau gluten. Fără conservant. Fără purine.

Un pachet conţine 300g pudră, cantitatea suficientă pentru 30 - 60 zile de administrare.

Comentarii

Foarte bun colagenul dumneavoastra. Nu are gust de peste ca alte prafuri pe care le-am incercat si se dizolva complet si in apa rece. Pentru artrita mea efectele benefice au aparut din primele zile. Multumesc Colagen-Marin. Maria C. - Toplita