Colagen Marin Hidrolizat Natural - 300g pudra

ProSport a fost construit pentru cei pasionati de sport si fitness. Acest supliment natural poate fi adaugat sucului, apei sau bauturii proprii de recuperare oferind aminoacizii esentiali pentru repararea si recuperarea muschilor.

Descriere

ProSport este un produs construit pentru cei pasionati de sport si fitness, oferind multe proprietati pe care proteinele consumate de obicei la recuperare nu le au, cum ar fi cele anti-inflamatorii. Acest supliment natural poate fi adaugat sucului, apei sau bauturii proprii de recuperare. Ofera aminoacizi esentiali pentru repararea si recuperarea muschilor, protectia articulatiilor, reconstruirea tesuturilor (ligamente, tendoane si oase). Colagenul ProSport poate juca, de asemenea, un rol în gestionarea greutatii deoarece este o sursa de proteine ​​dietetice si aduce un sentiment de plinatate care ajuta la controlul apetitului.

Pulberea de colagen are la baza formula Naticol®, un colagen marin hidrolizat de tip 1 produs din sursa naturala. Este o sursa excelenta de aminoacizi > 93% proteina, cu un grad ridicat de puritate a proteinei de colagen > 99,8%. Sustinuta de studii clinice pe om are un ridicat grad de biodisponibilitate si este bioactiva pentru o buna eficacitate.

Utilizare

Adaugati 5 g de pudra (o lingurita) la 250 ml de apa sau suc, amestecati bine. Consumati o data sau de doua ori pe zi. Pentru a asigura digestia optima si absorbtia aminoacizilor, administrati colagenul pe stomacul gol, cu cel putin 30 de minute inainte de masa. Dupa deschidere pachetul trebuie consumat in cel mult 12 luni. 

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dieta variata si echilibrata si pentru un stil de viata sanatos. Daca sunteti gravida, alaptati sau luati orice medicamente, va rugam sa consultati medicul inainte de utilizare. Intrerupeti utilizarea si consultati un medic daca apar reactii adverse. Nu este destinat utilizarii de catre persoane cu varsta sub 18 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc uscat si rece. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. Aceste informatii nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca orice afectiune.

Compozitie

Naticol® Colagen Marin Hidrolizat (derivat din peste).

100g pudra contine: Energie: 1593 Kj sau 381 Kcal Proteine: 95g Carbohidrati: 0.2g din care zaharuri 0,2g Grasimi: 0g

Fara OMG (organisme modificate genetic). Fara grasimi. Nu contine lactoza sau gluten. Fara conservant. Fara purine.

Un pachet contine 300g pudra, cantitatea suficienta pentru 30 - 60 zile de administrare.