Colagen Marin Hidrolizat Natural - 500mg - 180 tablete

Colagenul reprezintă o treime din proteinele prezente în articulații, tendoane, ligamente, oase și mai mult de două treimi din proteinele care formează pielea. În cazul unui deficit de colagen în organism, suplimentarea acestuia prin alimentație poate contribui substanțial la sănătatea articulațiilor și a pielii.

Descriere

Colagenul este o cărămidă de bază în construcţia corpului. Este necesar pentru crearea de piele, muşchi, os şi cartilaj. Este cea mai abundentă proteină naturală a corpului dumneavoastră şi fără colagen suficient şi de calitate, pielea şi corpul dumneavoastră îmbătrânesc. Colagenul este o componentă naturală a pielii şi ajută la menţinerea fermităţii şi elasticităţii ei. Tipul 1 de colagen este cel mai frecvent întâlnit în organism.

Utilizare

Luaţi una până la trei comprimate pe zi ca supliment alimentar, preferabil seara înainte de culcare sau conform recomandărilor unui medic.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dieta variată şi echilibrată şi pentru un stil de viaţă sănătos. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau luaţi orice medicamente, vă rugăm să consultaţi medicul înainte de utilizare. Întrerupeţi utilizarea şi consultaţi un medic dacă apar reacţii adverse. Nu este destinat utilizării de către persoane cu vârsta sub 18 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat şi rece. Nu utilizaţi dacă sigiliul este rupt. Aceste informaţii nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca orice afecţiune.

Compozitie

Colagen marin hidrolizat (derivat din peşte), agenţi de umplutură (Fosfat de Calciu, Celuloză Microcristalină), agenţi antiaglomeranti (Dioxid de Siliciu, Stearat de Magneziu).

Fără OMG (organisme modificate genetic). Fără grăsimi. Nu conţine lactoză sau gluten. Fără conservant. Fără purine.

Un pachet conţine 180 tablete a câte 500mg fiecare, cantitatea suficientă pentru 60 - 180 zile de administrare.