Colagen Marin Hidrolizat Natural - 500mg - 180 tablete

Colagenul reprezinta o treime din proteinele prezente în articulații, tendoane, ligamente, oase si mai mult de doua treimi din proteinele care formeaza pielea. In cazul unui deficit de colagen în organism suplimentarea acestuia prin alimentatie poate contribui substantial la sanatatea articulatiilor si a pielii.

Descriere

Colagenul este o caramida de baza in constructia corpului. Este necesar pentru crearea de piele, muschi, os si cartilaj. Este cea mai abundenta proteina naturala a corpului dumneavoastra si fara colagen suficient si de calitate, pielea si corpul dumneavoastra imbatranesc. Colagenul este o componenta naturala a pielii si ajuta la mentinerea fermitatii si elasticitatii ei. Tipul 1 de colagen este cel mai frecvent intalnit in organism.

Utilizare

Luati una pana la trei comprimate pe zi ca supliment alimentar, preferabil seara inainte de culcare sau conform recomandarilor unui medic. Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dieta variata si echilibrata si pentru un stil de viata sanatos. Daca sunteti gravida, alaptati sau luati orice medicamente, va rugam sa consultati medicul inainte de utilizare. Intrerupeti utilizarea si consultati un medic daca apar reactii adverse. Nu este destinat utilizarii de catre persoane cu varsta sub 18 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc uscat si rece. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. Aceste informatii nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca orice afectiune.

Compozitie

Colagen marin hidrolizat (derivat din peste), agenti de umplutura (Fosfat de Calciu, Celuloza Microcristalina), agenti antiaglomeranti (Dioxid de Siliciu, Stearat de Magneziu).

Fara OMG (organisme modificate genetic). Fara grasimi. Nu contine lactoza sau gluten. Fara conservant. Fara purine.

Un pachet contine 180 tablete a cate 500mg fiecare, cantitatea suficienta pentru 60 - 180 zile de administrare.