Condiții de utilizare site

Termeni si conditiiCondiţiile de utilizare stabilesc regulile de vânzare a produselor de pe acest site şi reprezintă întregul acord dintre Colagen-Marin.com şi client. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste condiţii înainte de a cumpăra produse de pe Colagen-Marin.com. Prin comandarea produselor noastre, vă exprimaţi acordul asupra acestor condiţii.

Colagen-Marin.com nu îşi asumă responsabilitatea pentru textele de descriere ale produselor, acestea fiind preluate din materialele oferite de producător. Imaginile produselor afişate pe site sunt cu titlu de prezentare şi pot diferi faţă de ambalajele reale ale produselor, întrucât producătorul îşi poate schimba ambalajul fără să anunţe. Clientul va citi cu atenţie descrierea produsului pentru a se asigura că doreşte să comande produsul respectiv.

Produsele de pe acest site sunt oferite în limita stocului disponibil. Colagen-Marin.com nu poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a produselor afişate şi îşi rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă), dacă un anumit produs a fost epuizat. Nu pot fi cerute despăgubiri în cazul în care comanda nu poate fi onorată. Colagen-Marin.com nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcut vinovat pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate.

Confirmarea comenzilor efectuate online se face prin e-mail şi telefon. Clientul are obligaţia să ne furnizeze o adresă de e-mail validă şi un nr. de telefon pentru a putea primi confirmarea comenzii.

Prin navigarea pe acest site consimţiţi că sunteţi de acord cu politica de cookies, fişiere de mici dimensiuni stocate pe calculatorul dvs. pentru a îmbunătăţii viteza de navigare. Colagen-Marin.com garantează confidenţialitatea datelor personale introduse prin formularul de comandă al unui produs. Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Metoda de livrare a produselor este prin serviciul rambus (plata se face la primirea coletului). Expedierea se face prin curier rapid. Prin Poşta Română în cazul în care destinatarul nu are adresa în raza localităţilor deservite de către curierul rapid fără km suplimentari. Preţul produsului include şi preţul transportului. Toate preţurile afişate pe acest site includ şi taxa pe valoarea adăugată.

Conform legislaţiei în vigoare, clientul poate returna în termen de 14 zile produsele. Se acceptă pentru retur doar produsele nedesfăcute, nedeteriorate, în ambalajul original. Cheltuielile de expediţie cauzate de retur sunt suportate de client. Clientul va primi banii pe produsele returnate în termen de 10 zile de la primirea de către noi a produselor returnate, prin transfer bancar. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dumneavoastră.

Colagen-Marin.com îşi rezervă dreptul să facă modificări sau actualizări pentru "Condiţii de utilizare site", fără o notificare prealabilă şi fără precizarea motivelor. Odată cu trimiterea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.